Welkom op
de website

Prijzen vochtbestrijding

Als u last heeft van vochtoverlast kunt u het beste een professionele vochtbestrijder inschakelen. Het inschakelen van een vakman kan u een hoop geld kosten. De gevolgen van vochtproblemen kunnen echter veel schade toebrengen aan uw huis. Het is daarom verstandig om toch voor een erkende vakman te kiezen. De uiteindelijke kosten van vochtproblemen kunnen enorm oplopen als u niet direct het vocht/schimmel wilt bestrijden. U kunt bij uw verzekering ook nagaan of uw schade wordt gedekt door de verzekering.

Indicatie prijzen vochtbestrijding

Het bepalen van de prijs van vochtbestrijding is niet makkelijk aangezien het per situatie verschilt. Toch kunnen we wel een indicatie geven:

  • Impregneren: 8 euro per m2 (exclusief btw)
  • Reiniging (voorgevel): 8 tot 20 euro per m2 (exclusief btw)
  • Waterdicht maken kelder: Ongeveer 2000 euro ex. btw

Prijzen vergelijken helpt!

Als u niet verzekerd bent dan bent u geheel zelf verantwoordelijk voor de totale schade. De hoogte van de schade is moeilijk te bepalen aangezien het moet worden beoordeeld door een vakman. Het beste wat u kunt doen is het volgende. Via ons aanvraagformulier kunt u in contact komen met 6 vochtbestrijders uit uw regio. U vult het formulier zo volledig mogelijk in en ontvangt tot wel 6 offertes in uw mailbox. U begint met vergelijken en kiest de beste deal. Vervolgens maakt u een afspraak met de vakman. Hij komt dan even langs en beoordeelt de situatie. Klik hier en vraag meerdere offertes aan en bespaar op de kosten.